News :: Port de Barcelona

Publicat el 21/03/2017

Canal Frío, al servei de la indústria agroalimentària d'Aragó

La Terminal Marítima de Zaragoza ha posat en marxa Canal Frío, un servei ferroviari regular per a contenidors refrigerats que facilita la internacionalització de la indústria agroalimentària d'Aragó i el nord-est de l’Estat espanyol.

[+] Llegir més

Publicat el 19/10/2016

Port Challenge Barcelona, una aposta per la innovació i l’emprenedoria

Port Challenge Barcelona és un programa d’acceleració d’empreses per afavorir el desenvolupament de projectes innovadors que millorin l’eficiència i la competitivitat de la Comunitat Logística de Barcelona.

[+] Llegir més

Publicat el 05/10/2016

El Port fomenta la cooperació entre empreses i persones

El Port col•labora amb l’empresa GettingContacts en l’organització de networkings eficients i executius entre carregadors i operadors logístics, facilitant la trobada de nous socis i el desenvolupament de nous projectes i negocis en el hinterland.

[+] Llegir més

Publicat el 07/07/2016

Panamà i Cuba: dues grans oportunitats de negoci

Destins de la propera missió multisectorial del Port de Barcelona, els dos països són models econòmics diferents en ple procés de creixement i d’internacionalització que ofereixen excel•lents condicions per a la inversió estrangera.

[+] Llegir més

Publicat el 10/03/2016

El Port posa en servei el procediment del pes dels contenidors

El Conveni SOLAS ha establert l’obligatorietat –l’1 de juliol del 2016– de pesar els contenidors abans de ser embarcats. Barcelona ha estat el primer port de l’estat espanyol en enllestir el seu procediment documental i incorporar la nova normativa.

[+] Llegir més

Publicat el 08/03/2016

El Port incorpora millores en els processos duaners

Dues millores en els processos duaners –la Finestreta Única Duanera a l’Estat espanyol i el Codi Duaner Unificat a Europa– faciliten els processos documentals a operadors, importadors i exportadors.

[+] Llegir més
Pàgina 2 de 22