News :: Port de Barcelona

Publicat el 20/11/2015

La Xina i Europa: reptes i oportunitats

L’economia xinesa està passant de ser essencialment exportadora a tenir interessos en tots els sectors de tot el món. El Port participa en la conferència “La Xina i Europa: reptes i oportunitats”, que analitza el creixement xinés i el seu paper global.

[+] Llegir més

Publicat el 15/10/2015

El Port analitza la futura implantació de la zona SECA

Les zones SECA comporten estrictes controls mediambientals sobre l’activitat marítima. El Port organitza un seminari sobre la futura aplicació de la zona SECA al sud d’Europa amb participació dels diferents sectors implicats.

[+] Llegir més

Publicat el 30/09/2015

Barcelona, primer port cafeter de la Mediterrània

El Port de Barcelona compta amb instal•lacions, especialitzades i homologades internacionalment, per a l’emmagatzematge i transport de cafè que l’han situat com a primer port cafeter del sud d’Europa i de la Mediterrània.

[+] Llegir més

Publicat el 15/09/2015

Barceloc, la porta a Europa per a les empreses xineses

Barceloc és una nova iniciativa del Port de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya per a facilitar la implantació a Barcelona de les empreses xineses i asiàtiques interessades en instal.lar un centre logístic a Europa.

[+] Llegir més

Publicat el 03/09/2015

Xile: focus mundial de la inversió estrangera

Xile, destinació de la propera missió comercial del Port de Barcelona, és un dels primers països del món en inversió estrangera. El Banco Santander, sponsor de la missió, ofereix una àmplia oferta de serveis per a la internacionalització de les empreses.

[+] Llegir més

Publicat el 02/09/2015

Les noves línies regulars milloren la connectivitat de Barcelona amb el món

Diferents navilieres han posat en servei noves línies regulars entre Barcelona i els seus principals mercats –Amèrica, Àsia i la Mediterrània– millorant la seva connectivitat internacional.

[+] Llegir més
Pàgina 3 de 22