MC Trinter, solucions locals amb visió global :: News :: Port Barcelona
Tornar a totes les notícies

MC Trinter, solucions locals amb visió global

MC Trinter va ser fundada l’any 1994 com empresa transitària. Durant els seus 20 anys d’història no ha parat de créixer en volum i en serveis. Avui és un operador logístic global que ofereix solucions a les necessitats de transport dels seus clients gràcies als seus serveis d’agrupatge i a la seva completa xarxa de corresponsals.

L’empresa treballa en tots els modes de transport, destacant els serveis marítims internacionals, i el terrestre amb la Península Ibèrica i amb Europa. Durant l’any 2013 va transportar 150.000 tones en vaixell, 125.000 tones en camió, i 2.200 tones en avió. Per a destins de l’estat espanyol, ofereix serveis express porta a porta en un termini de 24 hores i serveis d’agrupatge amb un termini màxim de lliurament de 48 hores.  A Europa, MC Trinter opera línies pròpies d’agrupatge amb sortides diàries a Itàlia, França, Bèlgica, Holanda i el Regne Unit, i ofereix connexions regulars amb la resta del continent gràcies a la seva xarxa de corresponsals.   

Els serveis marítims inclouen tant la consolidació de les mercaderies i l’agrupatge com el contenidor complet, amb una àmplia oferta de connexions a tot el món –especialment l’Orient Llunyà– basada en les línies regulars que operen les principals navilieres al Port de Barcelona.

El transport aeri té un pes important dins l’organització, especialment els productes peribles i les mercaderies perilloses, com ho demostra el fet que disposa d’oficines pròpies al Centre de Càrrega Aèria de Barcelona. MC Trinter està acreditada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria i és membre de la IATA. També pertany a la xarxa AOG Freight 247, especialitzada en transports urgents per via aèria a tot el món.

L’empresa ofereix uns complets serveis de logística i distribució (cross docking, picking, packing, projectes especials) i s’ha situat com a referent en logística del vi.

Complet espectre de serveis

Paral·lelament al creixement del seu volum de negoci i del seu abast territorial, MC Trinter també ha anat ampliant el seu espectre de serveis a la logística integral i la gestió duanera. L’objectiu de donar solucions a les diferents necessitats del seus clients ha portat l’empresa a oferir serveis d’assessorament en comerç exterior, procediments duaners d’importació i exportació, codificació aranzelària, autoritzacions administratives, etc. També ha obtingut la certificació d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) en simplificació duanera i seguretat, el que comporta clars avantatges pels seus clients (menor número d’inspeccions físiques i documentals, procediments duaners simplificats, reconeixement com a soci segur per part de la Duana, etc.). 

Aquests serveis duaners es donen gràcies a que MC Trinter té dipòsits duaners propis que li permeten ser reconegut per la Duana espanyola com a Dipòsit Fiscal, Receptor Autoritzat de Trànsits, Magatzem de Dipòsit Temporal, Dipòsit Duaner Públic, i Dipòsit Diferent del Duaner. 

MC Trinter centralitza la major part d’aquests serveis a la seva seu, situada a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona. L’empresa, que a més de la delegació de l’Aeroport també té oficines a Madrid, disposa d’un magatzem de 4.000 m2 dins del Port que li proporciona una connectivitat excel·lent, tant marítima com terrestre i aèria, i que la situa al centre del clúster logístic de Barcelona.

Aposta per la qualitat i l’eficiència

Formar part de l’associació World Freight Group (WFG), que aplega a 400 transitaris d’arreu del món, ha estat un factor determinant per a la internacionalització de l’empresa. La WFG permet als seus associats treballar en xarxa i oferir serveis globals, complets i de qualitat, garantint la seguretat de la mercaderia al llarg de tota la cadena logística.

MC Trinter, formada per més de 70 professionals i amb una facturació de 25 milions d’euros durant l’exercici 2013, té la certificació de qualitat Port de Barcelona Efficiency Network. La certificació de qualitat ha esdevingut una eina de millora real per a l’empresa, ja que li ha aportat a indicadors sobre punts i processos concrets susceptibles de millorar i ha permès incrementar la qualitat dels seus serveis.

Juntament amb les altres certificacions de qualitat i les associacions internacionals de comerç en les quals l’empresa participa, l’Efficiency Network s’ha convertit en una excel·lent targeta de visita que acredita l’alt nivell professional del seu equip.  L’empresa va assolir un 100% de consecució d’objectius en la darrera renovació de la certificació Efficiency Network, fruit del seu esforç per introduir canvis per millorar els seus processos interns i d’oferir solucions eficients a les necessitats de cada client.

 

http://www.trinter.com/

http://www.wf-group.com/

http://www.portdebarcelona.cat/web/efficiencynetwork/inici